深圳蒲友网

LW#8 - C杯小湯碗 , 皮膚白滑 , 手口並用 , 子X直入喉嚨深處 !

场所 - LW

工号 - #8

年龄 - around 25

身高 - 162cm左右

老家 - 贵州代表

样貌 - 8/10      真人比相靚

身材 - 8.5/10   C杯小汤碗型 , 皮肤白滑 , 全走肥 , 对脚先至系卖点

服务 - 8.5/10   波推 , 啜代底 , 口X

指数 - 2 - 6 - 3

今年我LW嘅第二份报告 , 上次试完疯狂嘅#3 , 反应都算唔错

近期LW打得火热 , 见客服黎左几件好野 , 呢次再行动杀上去

见客服有个白白净净成熟几有女人味 , 经理话呢个系8仔 , 黎左冇耐

前ty技师 , 唔怪得咁捻熟口面 , 心諗 , 系ty做得嘅 , 差极有限 , 一於试试

之后坐系床度等左一阵8仔就入黎 , 一入黎个衰妹就坐系我大脾上揽住我

真人比相靚好多 , 眼见皮肤真系好捻白滑 , 中女算Keep得好好

坐系我大脾倾左一轮之后就开始同我按 , 斯斯文文都好有礼貌

Skip左Part 1嘅流程 , 直入重要嘅Part 2服务 , 基本上同3仔嘅服务一样咁正

只不过佢系斯文版 , 3仔系疯狂版 , 8仔系一步一步好斯文咁黎 , 先黎碰碰车

之后就含住口温水一路啜住打转由背到屁股到小腿 , 全程一Tick过

系冇諗过对波仲要系C坏小汤碗型 , 波推个下完全扯捻晒旗

佢又未算去到好高大个种 , 只有162cm左右 , 可能腰短脚长

望起上黎对脚特别正 , 尤其著住高争鞋 , 有相你见 , 好捻正

半69跪系你身边一路摸捻住佢对脚 , 一路望住佢个样黎吹

啜代底又系啜到你打冷震咁制 , 冇諗过佢会啜得咁舒服

吹功方面就更加唔洗多讲 , 温水吹奏特别唔同 , 一上一下 , 差D走火

不过佢都好顺得人 , 几听话个隻 , 仲问你想点吹先舒服

今次我就冇什麼69同站立式 , 只系叫佢好似AV入面咁

手口并用 , 系叫佢一路轻Chok小弟 , 一路啜住个龟头黎口X , 你话正唔正

佢仲话我太劲 , D子孙射到入去喉咙咁制 , 搞到我都唔系咁好意思
105539y6gk166azzp16xv2.jpg 105542d7y5x3fcm3zh3l9h.jpg 105545myk8d1yqtd3eqq4q.jpg 105547zu08ll6686lz06w0.jpg

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

乜野刺激加价加到咁快,

ddddddddddddddddddddddd

啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦

围观 围观 沙发在哪里!!!

dddddddddddddddddddddd

r r r r r r r r r r r r r r r r r

DSFDTGAWETYSYTET

罗湖 YH休閒会所

是真的吗