深圳蒲友网

云涛18-Kitty-美少女风暴Pink Lin是可遇不可求!

请大家原谅我里个懒虫先正文报告来了 多余噶说话唔讲直入主题

囡囡情报送上: 芳名:Kitty(都可以叫距琪琪) 靓号:#18 班次:早 战场:云涛 产地:广东 年份:18卜卜脆 交流:全程粤语同声同气份外亲切 相头:自己睇相心里有数MY CUP OF TEA 身形:囡囡着起高跟鞋同我差唔多高本人1.78       FIT都到极全走肥对长腿白的来又滑滑的来又直WOR 波路:B-虽然系细但系真系豆钉Pink nipples!!骨场稀有品!!

囡囡性格可爱的来又率直有个句就讲个句唔知点解我同Kitty就非常投契一倾就大半个钟所以第一拍我都没咩按到 我地就好似一对朋友咁囡囡仲同我讲佐好多距以前噶往事年纪轻轻都有段唔开心噶过去(当然系真系假何必深究自己理智判断) 唔知系唔系因为甘噶原因所以第二拍我就同距有D小尴尬

Kitty:“都系你唔好啦撩我讲甘多搞都我宜家呢都没办法当你系客人啦”
我:“有甘噶事好似系你主动同我讲噶啵!”
Kitty: “甘宜家点喔我入唔到状态”
我:“甘你当我系你BF咪得囖”
Kitty:“距咁衰你要做距啊”
我:“如果有得锡你衰都无妨啦”
Kitty:“好!甘我当你系噶喇甘醒你一拳先啦!”
哎呀真系好痛。。。。。。  

好啦入戏肉了

Kitty:“宜家要除你衫啦”
我:“嘿嘿咁除来做咩啊”
Kitty:“明知故问”
我:“咁我可唔可以帮你除啊”
Kitty:“NO我自己来”
囡囡就另转个身怕怕丑丑咁除佐个上衣跟住飞埋个BRA

我:“咦请问你用手挡住前面做咩啊”
Kitty:“甘你唔好望到眼都直晒得唔得啊”
我:“里D系男人自然反应WOR”

囡囡慢慢打开对手一望对小白兔真系几细下但真系太可爱了雪白噶颜色顶端仲有一对。。。。。。
如乐仔话斋 “ 粉色X头可遇不可求 ”

甘我就拿拿声训底囡囡呢就用距对小白兔帮我推背脊虽然系细但系胜在囡囡皮肤劲滑都几舒服 不过我重点唔系想推背嘛!快快趣就转个身将囡囡一手揽入怀中嗯一阵少女气息扑面而来好好闻同D香水味完全唔同 望住囡囡个嘴唇我就想同距车个天昏地暗可惜我费尽心机都系由碰碰到轻车事后先知道唔系我样衰或者粗鲁系囡囡怕烟味同酒味 点解我唔早D戒烟  由于唔想同囡囡留个坏印象甘上路唔得到底甘就转下中路里对粉色黄豆钉真系好敏感 用俐稍微点下都已经凸起里茨终于俾我吃个饱啦(不过都希望其他CHING唔好咁狼死要轻力小小囡囡怕痛) 中路得手就得蜀望陇噶喇想试下下路点知姨妈就挡佐路之前囡囡话岩翻工果阵有个狼死噶客夹硬将手指伸入去搞都囡囡睇佐成个礼拜医生 甘为佐距健康甘就留翻下次再试 调情一轮后就来吹奏环节了囡囡已讲明不能接受环保都可以理解噶囡囡甘年幼相头又靓唔接受都好正常噶 当然非环保点可能可以KO我几分钟后就叫囡囡转手打之后由床打打到去大堂果D休息椅度囡囡骑住系我大髀度帮我打我继续顶住 再打翻翻床到囡囡一路车我LIN我都一路车翻距LIN又一路CHOK住小搜索终于几分钟后BONG BONG BONG火山喷发

总结:芳龄18岁卜卜脆粉色PINK LIN就唔系人人有虽然3宝指数有难度不过服务心态好 上路:4(睇个人机缘贴士如果有烟味酒味口气者一定就衰紧) 中路: 6(PINK LIN要好好爱护唔好咁狼死) 下路:?M来没试(不过囡囡自己话可以接受洞口轻抚噶)我唔够运
080232x8efc22i8sfc8eeq.jpg 080233m9k9829qdd3zq91q.jpg 080234a2074dvt4x1b1zix.jpg 080235g2ui3zpyfywmtd4u.jpg
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

鄙视楼下的顶帖没我快,哈哈

ddddddddddddddddd

的顶顶顶顶顶的顶顶顶顶顶

???????????????????????????/

redtretrete

Rrrrrrrrrrrrrrrr

ddddddddddddddddddddd