Discuz! Board

新濠國際食910,掂,靚女經理Kelly絕對值得支持

注册会员

之前一直去開中元街果幾間桑拿,舊年年底無意間上番六臺,見到好多C兄都大贊新濠國際靚女經理靚女而且招呼好好。甘無理由唔去認識下靚女經理既,本來系想上個禮拜上去既,不過電聯靚女經理,靚女經理話她唔舒服,請左幾日假,就算有客到她都未必番得到來。既然靚女經理唔舒服,甘就等你好番先上啦。畢竟去既最終目的系認識靚女經理。過完年,心思思又想出動,再次聯系靚女經理,估唔到,靚女經理仲記得我,話她好番啦,而加番緊工,甘就即刻叫靚女經理幫我訂好房,等我上來。

常平都唔知去左幾多次,好熟路,好快就到左。新年岩過既常平,人很少,一路暢通無阻。到左新濠國際所在既1/2島酒店,上到4樓,見到前臺有個好靚女既經理,唔使問,都知她系Kelly。靚女經理一見到我,就直接問,你唔系唔XX生呀,醒目。系前臺確認手機NO.後,靚女經理很熱情既挽住我既手入房。入到房,坐低,慢慢望真滴靚女經理,真系越睇越靚呀,不過靚女經理應該系大病初愈,臉色有小小黃,精神略顯不足。問靚女經理點解未完全好番就開工,靚女經理話,無計,好多C兄都系想來見她,她唔番工,都唔肯來,她爲左穩食,唯有頂硬上。同靚女經理頃左一陣,就開始上囡。好明顯呢個鍾數,真系好少囡。睇左唔到20個,就無左。唔岩心水,點算?靚女經理話,不如等陣有落鍾既再睇。呢點抵贊,唔似有滴經理會硬Sell在場滴囡囡。睇在靚女經理面上,等左一陣。靚女經理帶左個910#囡囡入來,呢個OK哦,身材正,走肥,對眼仲帶電,岩眼緣,得!就呢個。

同囡囡入房,先搜身,囡囡都唔執輸,我搜她,她搜我,好快,兩個人都光豬。囡囡付Body好正,齋睇囡囡Body,細佬都已經硬左。囡囡叫我馴底,先用紙巾幫細佬擦下,擦完,就開始幫細佬吹,囡囡吹簫力度幾大下,比人感覺幾High。囡囡邊幫我吹,我邊用手摸囡囡,幾分鍾過後,想爆,囡囡Feel到,加快速度,好快細佬就爆左。清潔完後,同囡囡雙雙起身去水床房沖涼,囡囡水床服務好認真,囡囡對波堅挺結實,做波推果陣好爽。系水床上,我忍唔住,伸口去含囡囡對波,口感好好……

沖完涼,返回床上,系囡囡招呼下,細佬又硬左,叫囡囡幫細佬帶套,囡囡幫細佬帶完套,番身,用手扶住細佬,對准地方,慢慢插入,囡囡下面幾緊下,等囡囡系上面做著一陣,就換動作,我個人比較鍾意男上女下,呢個姿勢,我比較容易控制,同時,亦容易將囡囡搞到高潮。我邊DO,囡囡邊緊抱我,越抱越大力,囡囡抱我既力度越大,我就DO得越快,越大力。經過一大輪抽插,囡囡應該系到達高潮,雙手死死甘抱住我,叫聲開始失控。我越來越興奮,雖然好攰,但系我堅持大大力抽插,終于,我都系忍唔住,細佬突然一硬,吱--吱—吱幾聲,幾億身家就無左。真系攰,DO完之後癱倒系囡囡身上,果一刻,心跳加速,沖血上腦,頭覺得有少少暈既感覺。抱住囡囡系床上Head左陣,應該系岩先DO到囡囡好爽,當我去Kiss囡囡果度,囡囡並不拒絕,囡囡主動迎合著我的吻,我地開始俐疊俐,大車特車……

落鍾,靚女過來問我滿唔滿意,唔使問都滿意。臨走時,諗到新年流流,又系第一次見靚女經理,應該都要比番少少利是比靚女經理。好事成雙羅左200出來比靚女經理,不過靚女經理堅持唔要。靚女經理話,唔使甘客氣,以後多滴來穩她訂房就得。

呢次去新濠國際,有幸認識靚女經理,傳說中既靚女經理果然系名不虛傳,人靚,招呼好。以後,一定要多多支持靚女經理。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

看看怎么样

注册会员

高级会员

注册会员

dddddddddddddddddddddddd

注册会员

哥顶的不是帖子,是寂寞!

中级会员

不错的帖子

中级会员